Kuskuss afrikāņu gaumē

Sastāvdaļas:
250g kuskuss,
250 g ūdens,
1 ēdamkarote olīveļļas,
1 tējkarote ķiploku sāls,
1 tējk. sasmalcināta koriandra,
pustējkarota smalcināta kardamona,
1-2 tējk. svaiga vai malta kaltēta ingvera,
2 tomāti,
100-200g kefīra vai skābā krējuma,
melnie pipari.

Pagatavošana:
Uzvāra ūdeni, pievieno olīveļļu un sāli. Ar dakšiņu maisot, pieber kuskusu. Ļauj uzbriest. Kad uzbriedis, pievieno koriandru, kardamonu un ingveru. Tomātus sagriež kubiņos un kopā ar kefīru, sāli un pipariem pievieno kuskusam. Visu labi samaisa.
Gatavs! Var pasniegt ar liellopa, cūkgaļu, vistu vai zivīm. Manā gadījumā ar zivīm vai tvaicētiem dārzeņiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru