Chili sin carne

Nepieciešams:
1 zaļais pipars (sarkanais arī tīri labi der),
2-3 kartupeļi,
2 mazi sīpoli,
2 ēdamkarotes augu eļļas (olīvu vēlams),
1-2 ķiploku daiviņas,
2 tējkarotes paprikas pulvera,
200g dārzeņu buljona (no kubiņa).
1 kārbiņa konservētu pupiņu,
1-2 tomāti,
1 tējk. baziliks,
čili, sāls.

Pagatavošana:
Noskalo papriku un izņem sēklas. Nomizo kartupeļus un sīpolus. Visus dārzeņus sagriež un liek katliņā ar uzkarsētu eļļu pasautēties apmēram 5-6 minūtes, palaikam apmaisot. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un paprikas pulveri. Uzber sadrupinātu buljona kubiņu un pielej ūdeni, tā normāli, lai nav sauss, bet lai nav arī dikti ūdeņains. Vāra vēl 5-6 minūtes (es, man liekas, vārīju kādas 10 ritīgi). Pieliek sagrieztus tomātus, pupiņas, baziliku, sāli un čili.

Ņam, ņam!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru